TERMENI SI CONDITII

 

FOLOSIREA SITE–ULUI SI ACORDUL PRIVIND INFORMATIILE CONTINUTE ÎN ACESTA

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE FOLOSIRE PREZENTATE MAI JOS ÎNAINTE DE A FOLOSI SAU DE A OBTINE ORICE MATERIALE, INFORMATII, PRODUSE SAU SERVICII prin intermediul restaurantgalmondo.ro. ACCESÂND restaurantgalmondo.ro, VA ANGAJATI SA ACCEPTATI, FARA LIMITARE SAU CALIFICARE, TOTI ACESTI TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE. Daca nu acceptati acesti Termeni si Conditii va rugam sa parasiti site-ul restaurantgalmondo.ro.

1. TERMENI DE UTILIZARE
Acest Acord stabileste folosirea de catre dumneavoastra a site-ului de Internet localizat la adresa www.restaurantgalmondo.ro (denumit în continuare "Site-ul") si se constituie între RESTAURANT GALMONDO (denumita în continuare "al nostru", "noua", sau "noi") si dumneavoastra, actionând din partea dumneavoastra sau a unui cumparator, membru sau furnizor în numele caruia v-ati înregistrat (denumit în continuare „Dumneavoastra”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si / sau utilizarea site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite în sau de site, sau a continutului site-ului, în orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate în continuare, si cu toate acestea împreuna, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord. Ne rezervam dreptul, la unica si absoluta noastra discretie, sa schimbam, sa modificam, sa adaugam sau sa stergem parti ale acestor termeni în orice moment, fara nici o notificare, si, în masura în care nu se prevede altfel, aceste modificari vor deveni efective imediat; ca atare va rugam sa verificati periodic schimbarile în acesti termeni. Faptul ca veti continua sa folositi site-ul dupa efectuarea modificarilor la acest Acord va însemna ca acceptati aceste modificari. Dumneavoastra si RESTAURANT GALMONDO sunteti contractori independenti si nici o agentie, parteneriat, companie mixta, relatie angajat – angajator nu este urmarita si nu se va crea prin acest Acord.

2. ELIGIBILITATE
Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislatia aplicabila. În mod nelimitat site-ul si serviciile oferite de site nu sunt disponibile pentru minori.
Site-ul si materialele localizate în sau prin site sunt furnizate de noi numai în scopuri de informare, în sensul ca, prin furnizarea acestor materiale, noi nu ne angajam sa furnizam servicii sau consultanta de natura juridica sau de alta natura. Informatia continuta în sau prin site se bazeaza pe surse considerate ca fiind exacte si credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informatiilor. Cu toate acestea, nu ne angajam sa garantam aceasta corectitudine. Aceste materiale au fost pregatite pentru noi de catre personalul nostru precum si de alte persoane.

3. COPYRIGHT
Acest Site, inclusiv fiecare dintre modulele sale, este proprietatea înregistrata a companiei RESTAURANT GALMONDO. Acest site si continutul prezentat în acest site, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, încarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea RESTAURANT GALMONDO, cu exceptia faptului ca dumneavoastra puteti descarca, prezenta sau imprima o copie a materialelor prezentate în acest site folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinta dumneavoastra necomerciala. Folosirea neautorizata a acestui site si / sau a materialelor continute în acest site poate încalca legea copyrightului, a marcilor comerciale,legile privind proprietatea intelectuala sau alte legi. Dumneavoastra trebuie sa retineti orice note privind copyrightul si marcile comerciale, inclusiv orice alte note privind proprietatea, continute în materiale. Folosirea acestor materiale pe orice alt web site sau în orice alta retea computerizata este interzisa.
Cu exceptia situatiilor în care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii si numele comerciale sunt proprietatea RESTAURANT GALMONDO si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat anterior.

4. TRANSMITEREA DE INFORMATII DE CATRE UTILIZATOR
Prin transmiterea oricaror idei, comentarii, sugestii sau alte informatii catre noi referitoare la îmbunatatirea site-ului si / sau serviciilor legate de site (denumite în continuare „transmiterea”), dumneavoastra acceptati ca astfel de transmiteri vor fi considerate si vor ramâne proprietatea RESTAURANT GALMONDO. Nici o transmitere nu va reprezenta nici o obligatie de confidentialitate din partea RESTAURANT GALMONDO si RESTAURANT GALMONDO nu va fi obligata sa faca publica nici o transmitere.
RESTAURANT GALMONDO va detine toate drepturile legate de transmiteri si va avea dreptul sa foloseasca transmiterea fara restrictie, pentru orice scop, fie el comercial sau de alta natura, fara nici o compensatie catre dumneavoastra. Dumneavoastra de asemenea garantati ca detinatorul oricarui drept, inclusiv de drepturi morale, în contextul de fata, a renuntat complet si efectiv la toate aceste drepturi si v-a transmis dumneavoastra, în mod valid si irevocabil, dreptul de a transmite drepturile de proprietate catre RESTAURANT GALMONDO.

5. CONTINUTUL LEGAT DE SITE
Legaturile catre alte site-uri pe care le consideram ca fiind de interes pentru dumneavoastra va sunt puse la dispozitie, pentru confortul dumneavoastra. Prin punerea la dispozitie a acestor legaturi noi nu aprobam sau nu recomandam aceste site-uri sau materialele continute sau serviciile oferite de ele, si nu suntem raspunzatori pentru aceste materiale, servicii sau pentru alte situatii în legatura cu sau provenite din orice alt site.
Pot exista legaturi catre alte site-uri, aflate în paginile site-ului nostru, care va pot scoate afara din site. Acesta include legaturi catre advertiseri, sponsori si parteneri care pot folosi logo-ul nostru ca parte a unui acord de co-branding. Aceste alte site-uri pot trimite propriile lor COOKIES catre utilizatori, pot colecta date, solicita informatii, sau pot contine informatii pe care le veti putea gasi ca fiind nepotrivite sau ofensive. În plus, advertiserii de pe site pot trimite catre utilizatori COOKIES pe care noi nu le putem controla. Ne rezervam dreptul de a dezactiva legaturi din partea oricarui tert catre site. Nu uitati ca ori de câte ori transmiteti informatii online, aceste informatii pot fi colectate si folosite de persoane necunoscute. Nu putem garanta securitatea niciunei informatii pe care o obtineti online; puteti face aceasta pe propriul risc.


6. ACT DE RENUNTARE, EXCLUDEREA GARANTIEI
DUMNEAVOASTRA SUNTETI DE ACORD CA FOLOSITI SITE-UL PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRA RISC. SITE-UL SI ORICE INFORMATIE, CONTINUT SI / SAU MATERIAL LEGATE DE ACESTA SUNT FURNIZATE PE BAZA PRINCIPIULUI „ASA CUM ESTE”, FARA GARANTII DE VREUN FEL. RESTAURANT GALMONDO NU OFERA NICI O GARANTIE, FIE EXPRES FIE IMPLICIT, INCLUZÂND DAR FARA A SE LIMITA LA: GARANTIA TITLULUI SAU GARANTII DE COMERCIALITATE; FITNESS ÎN FAVOAREA UNUI ANUME SCOP; NON-INFRINGEMENT; ACELEA CARE REIES DIN STATUT SAU DIN ORICE ALTA LEGISLATIE SAU ÎN CURSUL FOLOSIRII SAU UTILIZARII COMERCIALE; ALTELE DECÂT ACELE GARANTII CARE SUNT IMPUSE SI CARE NU POT FI EXCLUSE, RESTRICTIONATE SAU MODIFICATE ÎN CONFORMITATE CU LEGILE APLICABILE ACESTUI ACORD.
NICI O DECLARATIE ORALA SAU VREO CORESPONDENTA SCRISA SAU VREO INFORMATIE FURNIZATA DE RESTAURANT GALMONDO NU VA CREA O GARANTIE DE NICI UN FEL, SI DUMNEAVOASTRA NU TREBUIE SA VA BAZATI PE NICI O ASTFEL DE DECLARATIE SAU INFORMATIE.
TRANSMISIILE ELECTRONICE, INCLUSIV INTERNETUL, SUNT MEDII PUBLICE, SI ORICE FOLOSIRE A ACESTOR MEDII SUNT PUBLICE SI NU PRIVATE. INFORMATIILE LEGATE DE SAU DECURGÂND DIN ASTFEL DE MEDII SUNT PUBLICE SI NU SUNT INFORMATII PERSONALE SAU PRIVATE.
Ne declinam orice responsabilitate fata de acuratetea, continutul sau disponibilitatea informatiilor gasite pe site-uri care au legatura cu site-ul. Partile nu sunt responsabile pentru proasta functionare a telefoanelor, retelelor de electricitate, retelelor electronice, a retelelor, a Internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru caderea, întârzierea sau dificultatile acestora, pentru mesajele postale, de email, conexiunile ori intrarile pierdute, furate, ilizibile, incomplete, deformate, mutilate, sau pentru taxele postale legate de acestea, pentru securitatea fiecareia si a tuturor celor enumerate. Mai mult, Partile nu sunt responsabile pentru incorectitudinea si inacuratetea informatiilor intrate, fie ca sunt cauzate de utilizatorii de Internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de site fie de erori umane care pot aparea în procesarea oricarei informatii legate de site.
Dumneavoastra sunteti de acord ca Partile nu sunt responsabile în orice mod pentru ranirea, pierderea sau prejudicierea calculatorului dumneavoastra sau pentru interceptarea sau folosirea informatiilor de pe cardul de credit, legat de sau rezultând din folosirea site-ului sau a oricaror site-uri, servicii sau materiale legate sau conectate si de asemenea nu sunt raspunzatoare în nici un fel pentru ranirea, pierderea, reclamatia sau prejudicierea legata de sau rezultând din orice parte a site-ului care opereaza sau nu opereaza pe calculatoare sau pe retele folosite de dumneavoastra sau comunicând cu asemenea calculatoare sau retele.
Site-ul poate sa contina incorectitudini tehnice sau greseli ori omisiuni tipografice. RESTAURANT GALMONDO nu este raspunzatoare pentru nici o eroare de natura tipografica, fotografica, tehnica sau legata de preturi (incluzând, dar fara limitare la preturi gresite ale hotelurilor) care apar listate pe site-ul nostru. RESTAURANT GALMONDO îsi rezerva dreptul de a face modificari, corectii si / sau îmbunatatiri ale site-ului si ale produselor sau programelor descrise în astfel de informatii, în orice moment, fara vreo notificare.
Ne rezervam dreptul de a anula sau de a modifica rezervari atunci când se dovedeste ca un client este angajat în activitati frauduloase sau nepotrivite sau în circumstante din care reiese ca rezervarea contine sau rezulta dintr-o greseala sau dintr-o eroare.

7. DESPAGUBIRE
Dumneavoastra sunteti de acord sa despagubiti pe RESTAURANT GALMONDO si subsidiarele, afiliatele, directorii, agentii si angajatii sai, absolviti de orice plângere sau cerere, incluzând onorarii avocatiale rezonabile, facute de o terta parte legat de sau rezultând dintr-o încalcare de catre dumneavoastra a prezentului acord sau a documentelor pe care le încorporeaza, sau violarea de catre dumneavoastra a oricarei legi sau a drepturilor unei terte parti. Faptul ca RESTAURANT GALMONDOs nu actioneaza în legatura cu încalcari facute de dumneavoastra sau de altii nu înseamna ca renunta la drepturile sale de a actiona în ceea ce priveste încalcari similare sau subsecvente.
Dumneavoastra sunteti integral raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii parolei si contului dumneavoastra si pentru toate activitatile care au legatura cu contul dumneavoastra.
În situatia în care este facuta orice Plângere sau orice actiune sau procedura este declansata împotriva Partilor Despagubite, sau a oricareia dintre ele, decurgând din sau în legatura cu acest Acord, oricare dintre aceste Parti poate, printr-o notificare rezonabila catre dumneavoastra, sa va ceara ca, pe propriile dumneavoastra cheltuieli, sa se opuna acelei plângeri sau sa preia apararea în legatura cu acea actiune sau procedura si sa angajeze consilieri pentru acest scop, consilieri care vor fi aprobati în prealabil în scris de Partea Despagubita, aprobarea care va trebui sa fie data obligatoriu în cazul unor consilieri care actioneaza în folosul aparatorilor dumneavoastra angajati într-o astfel de aparare sau rezistenta.
Dumneavoastra veti colabora cu noi în apararea împotriva oricarei Plângeri. Ne rezervam dreptul ca, pe propriile dumneavoastra cheltuieli, sa ne asumam în mod exclusiv apararea si controlul oricarei chestiuni care face obiectul de despagubire din partea dumneavoastra.

8. LIMITAREA RASPUNDERII
NICI NOI SI NICI VREUNA DIN SUBSIDIARELE, DIVIZIILE, AFILIATELE, AGENTII, REPREZENTANTELE NOASTRE NU VOR FI RASPUNZATOARE FATA DE DUMNEAVOASTRA SAU FATA DE NIMENI ALTCINEVA PENTRU NICI O PIERDERE SAU RANIRE SAU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, CONSECVENTIALE, SPECIALE, PUNITIVE SAU SIMILARE, DECURGÂND DIN ACCESUL SAU DIN UTILIZAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A SITE-ULUI, SAU DIN INABILITATEA DUMNEAVOASTRA DE A ACCESA WEBSITE-UL SAU ORICE MATERIALE, OPINII SAU RECOMANDARI ALE TERTILOR POSTATE PE WEBSITE. ACEASTA LIMITARE DACA RASPUNDEREA SE BAZEAZA PE CONTRACT, CULPA, NEGLIJENTA, RASPUNDERE STRICTA SAU PE ORICE ALTA BAZA, FIE SI DACA NOI AM FI FOST ANUNTATI DESPRE POSIBILITATEA UNEI ASEMENEA DAUNE.
ÎN JURISDICTIILE ÎN CARE NU SE PERMITE EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR INCIDENTALE SAU CONSECVENTIALE, RASPUNDEREA NOASTRA ÎN ASTFEL DE JURISDICTII VA FI LIMITATA LA LIMITA PERMISA DE LEGE.
DUMNEAVOASTRA RENUNTATI LA ORICE SI LA TOATE PLÂNGERILE ÎMPOTRIVA NOASTRA SI A SUBSIDIARELOR, DIVIZIILOR, AFILIATELOR, AGENTILOR SI REPREZENTANTILOR NOSTRI, CARE DECURG DIN FOLOSIREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A WEBSITE-ULUI SAU A ORICAROR MATERIALE, OPINII SAU RECOMANDARI FACUTE PE SITE DE TERTE PERSOANE.

9. ELIBERARE
PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI, TOTI UTILIZATORII FAC CUNOSCUT SI SUNT DE ACORD CA PARTILE DESPAGUBITE SUNT ELIBERATE, DESCARCATE SI CONSIDERATE NEVINOVATE DE SI NU SUNT RESPONSABILE PENTRU ORICE RASPUNDERE ÎN CEEA CE PRIVESTE TOATE ASPECTELE LEGATE DE SITE (INCLUZÂND DAR FARA A SE LIMITA LA ORICE ÎMBOLNAVIRE, PIERDERE, LITIGIU, RANIRE FIZICA, MOARTE, DAUNE ADUSE PROPRIETATII, SI PLÂNGERI BAZATE PE DREPTURI DE PUBLICITATE, DEFAIMARE, SAU ÎNCALCAREA VIETII PRIVATE, ONORARII REZONABILE ALE AVOCATILOR SI CHELTUIELI DE JUDECATA) CARE POT APAREA DIN UTILIZAREA SITE-ULUI SAU ACCEPTAREA, POSESIA, FOLOSIREA SAU FOLOSIREA GRESITA A INFORMATIILOR, MATERIALELOR, SERVICIILOR SAU PRODUSELOR LEGATE DE ACESTEA SAU DOBÂNDITE DE LA ACESTEA. NE REZERVAM DREPTUL CA, ORICÂND SI FARA NICI O RASPUNDERE, SA RESTRICTIONAM SAU SA REFUZAM ACCESUL ORICUI LA SITE SI LA SERVICIILE, CONTINUTUL, MATERIALELE SI FUNCTIILE SALE. NE REZERVAM DE ASEMENEA DREPTUL DE A SOLICITA ORICE FORMA DE SCUTIRE DE TAXE VAMALE, INCLUSIV DAR FARA LIMITARE LA ONORARII AVOCATIALE ÎN CONEXIUNE CU ACTIVITATI FRAUDULOASE SAU ILEGALE, AFLATE ÎN LEGATURA CU FOLOSIREA SITE-ULUI.
Dumneavoastra acceptati ca exista o posibilitate ca, subsecvent executarii acestui Acord, dumneavoastra sa descoperiti fapte sau plângeri care erau necunoscute la momentul la care a fost efectuat prezentul Acord, si care, daca ar fi fost cunoscute la acel moment ar fi afectat decizia de a executa prezentul Acord. Dumneavoastra declarati si acceptati ca, în sensul prezentului Acord, si al eliberarii continute în aceasta sectiune a Acordului, dumneavoastra nu va asumati nici un risc legat de astfel de fapte necunoscute si de astfel de plângeri necunoscute si neasteptate.

10. ACCES SI INTERFERENTE
Dumneavoastra nu veti folosi nici o metoda de a copia Site-ul sau continutul sau informatiile (inclusiv Informatiile) continute de acesta fara consimtamântul nostru prealabil scris. Dumneavoastra sunteti de acord sa nu folositi nici un aparat sau program sau metoda care sa interfereze sau sa încerce sa interfereze cu functionarea corecta a Site-ului sau a oricarei tranzactii care se efectueaza prin Site. Dumneavoastra sunteti de acord sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, creati lucrari derivate, sau sa prezentati în public orice element de continut al Site-ului fara consimtamântul prealabil scris al nostru sau al unei terte parti.
Informatia pe care ne-o furnizati dumneavoastra noua (i) trebuie sa nu contina nici un virus, „Cai Troieni”, viermi, bombe logice sau alte metode de programare pentru calculatoare care au ca scop deteriorarea, interferenta cu scop de a afecta, interceptarea sau exproprierea oricarui sistem, date sau informatii si (ii) nu vor crea raspundere pentru noi sau nu vor cauza pierderi (în tot sau în parte) pentru serviciile ISP-urilor noastre sau a altor furnizori.

11. ÎNCETARE
Acesti termeni sunt în vigoare pâna la încetarea Acordului, de catre oricare Parte. Dumneavoastra puteti înceta acesti termeni în orice moment prin deconectarea de la folosirea Site-ului si prin distrugerea tuturor materialelor obtinute din orice si din toate site-urile legate si a tuturor documentelor aflate în legatura si a tuturor copiilor si a instalarilor acestora, fie ca sunt facute în conformitate cu termenii Acordului, fie în orice alt mod. Accesul dumneavoastra la Site poate înceta imediat fara notificare din partea noastra daca, la discretia noastra proprie si absoluta, apreciem ca dumneavoastra nu va conformati termenilor si prevederilor din acest Acord.

12. LEGEA APLICABILA
Dumneavoastra va trebui sa va conformati tuturor legilor, statutelor, ordonantelor si reglementarilor aplicabile referitoare la folosirea de catre dumneavoastra a Site-ului si la solicitarea de catre dumneavoastra de oferte de achizitionare si / sau de vânzare de produse si / sau servicii. Orice litigii decurgând din sau legate de Site vor fi guvernate de legea româna aplicabila contractelor în vigoare si vor fi solutionate integral în România. Folosirea Site-ului este neautorizata în orice jurisdictie care nu are ca efect aplicarea tuturor prevederilor acestor Termeni, incluzând, fara limitare, acest paragraf. Dumneavoastra sunteti de acord ca orice actiune în justitie decurgând din sau în legatura cu termenii prezentului Acord va fi introdusa la instantele de judecata din România.

13. COMUNICARE
Întrebari sau comentarii referitoare la Site si la informatii continute în Site pot fi transmise la contact@restaurantgalmondo.ro la RESTAURANT GALMONDO. Orice comunicare sau material transmis noua prin Site sau Internet email este transmis pe baze non – confidentiale.

COMANDA MANCARE:

0770 920 930

PROGRAM LIVRARE: 8-22

Livrăm în municipiul Bârlad:


TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 lei.

Noutati